Hoe kunnen wij u helpen?

Uw gegevens:

Uw gegevens worden enkel voor deze aanvraag gebruikt

U kan ons ook telefonisch bereiken op 0800/90.307 (gratis)

Hartelijk dank

Uw bericht werd naar onze Consumenten Service gestuurd. Wij zullen binnenkort contact met u opnemen.
Meer over Dr. Oetker

Dr. Oetker is eigenlijk Dr. August Oetker – een Duitse apotheker die in 1891 een baanbrekend bakpoeder op de markt bracht dat bakken voor altijd eenvoudiger maakte. Hij gaf er zijn naam en titel aan, en lanceerde zo een bedrijf dat ruim 120 jaar later nog altijd synoniem staat voor kwaliteit en innovatie in de keuken.

Je vindt Dr. Oetker al sinds 1929 in België. Vooral de vanillesuiker en het bakpoeder (in handige kleine zakjes, precies genoeg voor 500g bloem) gingen hier van bij de start gretig over de toonbank.

Zachte evolutie

Of er veel veranderd is sinds 1891? Natuurlijk. Vooral het gamma producten is fors uitgebreid: na bakpoeder kwamen pudding en muesli, en later ook pizza’s. De markt verruimde ook: van Duitsland naar Europa en de rest van de wereld. Het personeelsbestand in onze divisie Voeding groeide naar meer dan 9.000 medewerkers. En de omzet bereikte de kaap van twee miljard euro.

Maar het meeste veranderde niet. Kwaliteit en respect voor klant en product zijn nog altijd onze kernwaarden. Dr. Oetker is nog altijd een familiebedrijf – van de vijfde generatie intussen. En ook onze missie wijzigde niet. We maken nog altijd lekkere producten voor leuke gezinnen.

 Een fantastisch merk

Vandaag staat Dr. Oetker in de Belgische top tien van alle grote FMCG merken. En we stijgen het snelst. Laten we dit even duidelijker maken. Zowat 20 jaar geleden introduceerden we onze Ristorante pizza’s. Die liggen vandaag ongeveer in élke diepvries en ook wie wil bakken grijpt gegarandeerd naar onze producten.

Veel heeft te maken met de consequente en duidelijke communicatiestijl die we al van bij de start hanteren. Consumenten weten waar we voor staan: lekker eten, kwaliteitsvolle ingrediënten en keer op keer vernieuwingen die het leven in de keuken leuker en eenvoudiger maken. Dat merk koesteren en bewaken we.

Onze recepten

Bak zelf de lekkerste taarten, cakes, muffins  en cupcakes met de recepten van Dr. Oetker. Bij ons vind je leuke recepten om vrienden en familie te verrassen met allerlei lekkers als dessert of tijdens een leuke brunch.

Recepten voor het eindejaar:

Tijdens de kerstperiode wordt overal gebakken en geknutseld, kaartjes worden verstuurd en leuke geschenken worden zorgvuldig gezocht.  Ontdek dus snel onze kerstrecepten gaande van de traditionele kerststronk tot lekkere koekjes om cadeau te doen.  Mmhh, het hele huis zal zich vullen met de heerlijk geuren van vers gebak! Welke lekkere gerechten maak jij klaar tijdens de kerstperiode?

Recepten voor Valentijn:

De liefde gaat door de maag, met deze romantische recepten zit dat wel goed. Neem een kijkje tussen onze recepten  voor valentijn en verras jouw geliefde met een lekker chocolade gebakje of dessert met vers fruit!

Recepten voor de Paasbrunch:

Pasen is hét moment voor een lekker uitgebreid ontbijt of een gezellige paasbrunch! Ideaal om je familie, vrienden en jezelf lekker te verwennen met onze lekkere recepten! Pasen is meer en meer een echt familiefeest geworden. Reden genoeg om gezellig met elkaar aan tafel te gaan. Op onze website kan je alvast enkele leuke recepten vinden voor een paasontbijt, paasbrunch of een dessert, maar ook lekkers voor bij de koffie kan je er vinden samen met enkele leuke recepten om samen met de kinderen te maken. Pasen is ook hét moment om eens zelf een high tea te organiseren.  Dat moet lukken met deze lekkere recepten voor soesjes, cupcakes, popcakes en koekjes. De paasbiscuit of paashaastaart mogen natuurlijk niet ontbreken.

Recepten voor Halloween:

Laat je met Halloween betoveren door de heerlijke lekkernijen met gruweleffect! Met de Dr. Oetker receptideeën wordt Halloween een onvergetelijke belevenis. Lekkere griezelkoekjes of heerlijk zoete spinnen, elk Halloweenrecept zal je vast en zeker betoveren! Uiteraard smaken deze leuke halloween gerechten nog beter aan een macaber versierde griezeltafel. Hier vind je ook allerlei knutseltips waarmee je je eettafel in een handomdraai omtovert tot een Halloweenspektakel.