Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Rolfondant wit

Rolfondant wit

De Dr. Oetker Rolfondant Wit is gemakkelijk te bewerken voor het maken van vormen en figuurtjes, om zo mooie en heerlijke cupcakes, taarten of ander gebak te creëren.

 

Gebruik bij het uitrollen poedersuiker tegen het plakken. Gebruik Dr. Oetker CupCake Topping als onderlaag (plaklaag) vooraleer het gebak met rolfondant te bekleden.

Ingrediënten Rolfondant wit

Suiker, glucosesiroop, plantaardig vet (palmpit, palm), bevochtigingmiddel (glycerol), verdikkingsmiddelen (xanthaangom, E466), emulgator ( E471), natuurlijk aroma, conserveermiddel (E200), voedingszuur (citroenzuur). Kan sporen van AMANDELEN bevatten.

Allergenen

Dit product bevat geen van de door de wet verplicht te vermelden ingrediënten die een allergische aanval kunnen uitlokken.

Voedingswaarden Rolfondant wit

Per 100 g bereid product
Energie 1665kJ
400kcal
Koolhydraten 87g
waarvan suiker 85g
Vetten 5.5g
waarvan verzadigd 4g

Extra productinformatie

Bewaring: Bewaren op kamertemperatuur. Na opening luchtdicht afgesloten bewaren.