Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Gelfix Geleisuiker Aardbei

Gelfix Geleisuiker Aardbei

500g geleisuiker voor 1 kg aardbeien.
1. 1 kg aardbeien wassen, steeltjes verwijderen, in kleine stukjes snijden.

2. Aardbeien en Gelfix geleisuiker goed mengen in een grote kookpan. Alles al roerend aan de kook brengen op een hoog vuur. Minstens 3 minuten laten koken en blijven roeren.

3. Indien nodig afschuimen. Onmiddellijk in potten gieten, met schroefdeksels (Twist-off®) sluiten en 5 min. omgekeerd laten staan.

Ingrediënten Gelfix Geleisuiker Aardbei

suiker, geleermiddel (pectinen), voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (sorbinezuur), palmolie.         

Allergenen

Dit product bevat geen van de door de wet verplicht te vermelden ingrediënten die een allergische aanval kunnen uitlokken.

Voedingswaarden Gelfix Geleisuiker Aardbei

Vetten
waarvan verzadigd
Koolhydraten
waarvan suiker
Eiwitten
Zout