Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Gelfix Geleisuiker met zoetstof uit Stevia

Gelfix Geleisuiker met zoetstof uit Stevia

Voor 1 kg fruit of 900 ml vruchtensap

1. Voor confituur, 1 kg fruit zeer fijn snijden. Voor gelei de vruchten uitpersen.

2. Fruit/vruchtensap goed mengen met Gelfix Stevia in een kookpan en op een hoog vuur al roerend aan de kook brengen. Minstens 3 min. laten koken en blijven roeren.

3. Het mengsel evt. afschuimen, de voorbereide bokalen onmiddellijk vullen tot aan de rand. Met schroefdeksels (Twist-off®) afsluiten, omdraaien en ca. 5 min. omgekeerd laten staan.

Ingrediënten Gelfix Geleisuiker met zoetstof uit Stevia

suiker, geleermiddel (pectinen), voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (sorbinezuur), zoetstof (steviolglycosiden), palmolie

Allergenen

Dit product bevat geen van de door de wet verplicht te vermelden ingrediënten die een allergische aanval kunnen uitlokken.

Voedingswaarden Gelfix Geleisuiker met zoetstof uit Stevia

Vetten
waarvan verzadigd
Koolhydraten
waarvan suiker
Eiwitten
Zout