Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Roze Glazuur

Roze Glazuur

Dr. Oetker Roze Glazuur heeft een volle aardbeiensmaak en is eenvoudig te bereiden. Het glazuur kan je gebruiken op cake, koekjes, gebak, soezen, muffins, cupcakes en tompoezen.

Ingrediënten Roze Glazuur

Suiker, glucosestroop, water, bewaarmiddel (kaliumsorbaat), kleurstoffen (E 171, E 120), aroma, verdikkingsmiddelen (E 410, E 412, E 415).

Bereiding Roze Glazuur

1
Leg het zakje in een kom met ruime hoeveelheid heet water gedurende ca. 10 minuten. Zorg ervoor dat het zakje onder water blijft.
2
Haal het zakje uit het water en kneed het goed door. Knip de bovenhoek van het zakje af (zie kniprand) en verspreid het vloeibare glazuur met een mes over het gebak.
3
Dien op wanneer het glazuur opgesteven is.

Allergenen

Dit product bevat geen van de door de wet verplicht te vermelden ingrediënten die een allergische aanval kunnen uitlokken.

Voedingswaarden Roze Glazuur

Per 100 g bereid product
Energie 1399kJ
329kcal
Koolhydraten 82g

Extra productinformatie

Verpakkingsinhoud: 100g