Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Graag vragen wij je akkoord om gebruik te blijven maken van cookies. Meer informatie.

Ristorante Prosciutto Glutenvrij

Ristorante Prosciutto Glutenvrij

Dr. Oetker Ristorante Smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

Ristorante Prosciutto Glutenvrij heeft een krokante dunne bodem en is rijkelijk belegd met tomatensaus, ham en kaas. 

Ingrediënten Ristorante Prosciutto Glutenvrij

22% gezeefde tomaten, 14% KAAS (MOZZARELLA, EDAMMER), 14 % gekookte achterham (varkensvlees, water, zout, dextrose, stabilisatoren (di- en trifosfaten, natriumnitriet), aroma, rookaroma), rijstmeel, water, aardappelzetmeel, aardappelvlokken, raapzaadolie, YOGHURT, erwten eiwit, bakkersgist, suiker, zout, verdikkingsmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, xanthaangom, guarpitmeel), olijfolie extra vergine, gemodificeerd zetmeel, emulgatoren (melkzuurester van monoen diglyceriden uit vetzuren uit levensmiddelen, azijnzuurester van mono- en diglyceriden uit vetzuren uit levensmiddelen), oregano, glucosestroop, specerijen, knoflook, KIPPENEIGEEL, magere MELKPOEDER, aroma, peterselie, dextrose, voedingszuren (melkzuur, calciumlactaat), MELKEIWITTEN, antioxidant (extract van rozemarijn).

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intollerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product de door de wet verplicht te vermelden ingrediënten bevat of sporen hiervan kan bevatten die een allergische aanval kunnen uitlokken, met name:
eieren
melk en zuivelproducten (incl. lactose)

Voedingswaarden Ristorante Prosciutto Glutenvrij

Per 100 g bereid product
Energie 860kJ
205kcal
Vetten 7.6g
waarvan verzadigd 2.8g
Koolhydraten 23g
waarvan suiker 2g
Eiwitten 10g
Zout 1.2g