Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Aardbeiencupcakes

voor 12 stuks

12 stukken

eenvoudig 20 Min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Aardbeiencupcakes

Cupcakes:

1 bereiding voor Dr. Oetker CupCakes Natuur
2 eieren
75 g boter
75 ml halfvolle melk
40 ml Dr. Oetker Aardbeiensaus
1 zakje Dr. Oetker Topping Vanille
Dr. Oetker Strooifeest

Bereiding

Bereiding

1

Voorbereiding

Verwarm de oven voor en plaats de cakevormpjes op de bakplaat.

Elektrische oven: 160°C (Voorverwarmd)

Heteluchtoven: 140°C (Voorverwarmd)

Hoogte: In het midden

Baktijd: 30 min.

2

Bereiding

Giet de deegmix in een kom en voeg er de zachte boter, de eieren, de melk en de aardbeiensaus bij. Meng het geheel met de mixer terwijl je de snelheid opdrijft tot een glad deeg. Verdeel het deeg met behulp van 2 eetlepels over de cakevormpjes.

3

Afwerking

Laat de cupcakes afkoelen. Spuit op de cupcakes een toef van CupCake Topping. Strooi er de suikerhartjes van het Prinses Lillifee Strooifeest over.

Tip

Voeg voor een mooie rode kleur een paar druppels rode kleurstof toe aan het aardbeien cupcakes beslag.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Aardbeiencupcakes

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 621kJ
148kcal
1046kJ
249kcal
Vetten 9.9g 17g
Koolhydraten 12g 20g
Eiwitten 1.7g 2.9g