Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Het recept: Basisbereiding voor biscuit

recipe-Basisbereiding voor biscuit

Met de bereiding voor Biscuit van Dr. Oetker

10 - 12 porties

eenvoudig 20 Min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Basisbereiding voor biscuit

Voor het deeg:

4 eieren
50 ml melk
1 bereiding voor Dr. Oetker Biscuit

Bereiding

Bereiding

Baktijd en oventemperatuur:

Elektrische oven: 160°C // Hete lucht: 140°C // baktijd: ca. 30 min.

1

Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor zoals aangegeven. Leg het bakpapier op de springvormbodem, plaats de rand hierop en sluit de springvorm. Vet de randen in met boter.

2

Doe de deegmix, de eieren en de melk in een beslagkom en mix het geheel met de mixer op de laagste stand. Klop het geheel daarna op de hoogste stand (turbo) in ca. 5 min. tot een luchtig beslag. Verdeel het beslag over de vorm en strijk het glad.

3

Bak de taart in 30-35 min. gaar en goudbruin. Laat de taart op een rooster afkoelen en verwijder na 10 min. de rand van de springvorm. Leg de taart ondersteboven op een taartrooster en verwijder voorzichtig de bodem. Na het afkoelen is de taart gereed om door te snijden, te vullen en te decoreren.

Tip

Versier je taart met de talrijke decoraties van Dr. Oetker. Bekleed de taart met Rolfondant of Marsepein en voeg een boodschap toe met de Schrijfstiften!

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Basisbereiding voor biscuit

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 276kJ
66kcal
784kJ
187kcal
Vetten 2.5g 7.2g
Koolhydraten 7.3g 21g
Eiwitten 1.4g 4.1g