Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Bloemetjestaart

voor 8 personen

8 - 10 porties

enige ervaring gewenst 40 Min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Bloemetjestaart

Voor het deeg:

1 bereiding voor Dr. Oetker Biscuit
4 eieren
50 ml melk

Voor het glazuur:

2 zakjes Dr. Oetker Chocoladeglazuur

Voor de decoratie:

1 verpakking Dr. Oetker Rolfondant wit
chocoladevlokken en sukade

Bereiding

Bereiding

1

Voor de biscuit:

Bereid de biscuit zoals aangegeven staat op de verpakking. Laat deze vervolgens afkoelen op een rooster.

2

Voor het glazuur:

Verwarm de zakjes chocladeglazuur en bedek de taart vervolgens helemaal met het glazuur.

3

Voor de garnering:

Versier met bloemen en blaadjes in rolfondant en met sukade. Werk af met chocoladevlokken.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Bloemetjestaart

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 938kJ
224kcal
1306kJ
312kcal
Vetten 10g 14g
Koolhydraten 28g 39g
Eiwitten 2.6g 3.7g