Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Het recept: Chocolade-hazelnotentaart met frambozen

recipe-Chocolade-hazelnotentaart met frambozen

Met de bereiding voor Chocoladetaart van Dr. Oetker.

ca. 8 porties

eenvoudig 40 Min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Chocolade-hazelnotentaart met frambozen

Voor het deeg:

1 bereiding voor Dr. Oetker Chocoladetaart
125 g zachte boter
2 eieren
50 ml water
handvol hazelnoot

Voor de garnering:

1 zakje Dr. Oetker Chocoladeglazuur
125 g frambozen
enkele muntblaadjes
een beetje poedersuiker (optioneel)

Bereiding

Bereiding

1

Bereid het beslag voor de chocoladetaart en meng er de noten onder.

2

Giet in de bijgevoegde taartvorm en bak de taart zoals aangegeven op de verpakking. Laat de taart 1 uur afkoelen op een rooster en plaats deze daarna 1 uur in de koelkast.

3

Plaats de taart op een bord. Bereid het chocoladeglazuur door het zakje even te verwarmen in heet water. Giet het chocoladeglazuur rijkelijk over de taart.

4

Garneer de taart met de frambozen, werk af met enkele blaadjes munt en bestrooi eventueel met wat poedersuiker.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Chocolade-hazelnotentaart met frambozen

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1774kJ
424kcal
1580kJ
378kcal
Vetten 31g 27g
Koolhydraten 31g 27g
Eiwitten 3.7g 3.3g