Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Het recept: Chocoladepizza met notencrumble

Maak jouw chocoladepizza extra lekker met een laagje crumble!

6 stukken

eenvoudig 16 Min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Chocoladepizza met notencrumble

Voor het recept:

1 Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce Al Cioccolato
25 - 30 g noten
25 g bloem
25 g suiker
1 zakje Dr. Oetker Vanille Suiker
25 g boter

Bereiding

Bereiding

1

Verwarm de oven voor. Elektrische oven 200°C / heteluchtoven 180°C.

2

Hak de noten fijn. Doe alle ingredienten voor de crumble in een kom en meng het tot een kruimelig deeg.

3

Verdeel het kruimeldeeg over de bevroren pizza.

4

Bak de pizza in 14-16 minuten gaar. Serveer de chocoladepizza met notencrumble warm.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Chocoladepizza met notencrumble

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1138kJ
272kcal
1615kJ
385kcal
Vetten 15g 21g
Koolhydraten 27g 38g
Eiwitten 6.8g 9.7g