Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Het recept: Duivelse cupcakes

Duivels lekkere cupcakes

12 cupcakes

enige ervaring gewenst 40 Min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Duivelse cupcakes

Voor het deeg:

1 bereiding voor Dr. Oetker CupCakes Natuur
2 eieren
75 g zachte boter
75 ml melk

Voor de decoratie:

Dr. Oetker Mix voor luchtige Botercrème
Dr. Oetker Kleurstof
Dr. Oetker Stiften Chocolade
3 eetl. cacaopoeder ongesuikerd

Bereiding

Bereiding

1

Bereiding

Doe de Bereiding voor Cupcakes Natuur samen met het cacaopoeder in een mengkom en maak deze klaar zoals aangegeven op de verpakking. Laat de cupcakes goed afkoelen alvorens ze te versieren.

Elektrische oven: 160°C

Heteluchtoven: 140°C

Hoogte: In het midden

Baktijd: ongeveer 30 min.

2

Decoratie

Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Botercrème klaar zoals aangegeven op de verpakking. Meng de botercrème met wat rode Dr. Oetker Kleurstof. Bedek de cupcakes met de rode botercrème. Gebruik hiervoor een spuitzak. Teken met behulp van de Dr. Oetker Chocoladestiften de drietand en de hoorns van de duivels op de botercrème.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Duivelse cupcakes

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 600kJ
143kcal
1324kJ
316kcal
Vetten 10g 22g
Koolhydraten 10g 22g
Eiwitten 1.9g 4.1g