Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Napolitaanse flensjes

voor 6 tot 8 stuks

6 - 8 stukken

eenvoudig 20 Min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Napolitaanse flensjes

Voor het beslag:

1 verpakking Dr. Oetker Pannenkoeken
450 ml melk

Voor de garnering:

150 g mozzarella of gruyère
4 tomaten
1 blik ansjovis
enkele kappertjes
snufje zout
snufje peper
een beetje oregano

Bereiding

Bereiding

Bak de flensjes niet te dun. Terwijl u de tweede kant bakt legt u op elk flensje 4 dunne plakjes kaas, schijfjes tomaat (voorgebakken in olie) en ansjovis. Werk af met olijven, kappertjes en oregano. Kruid met peper en een beetje zout. Laat nog even bakken op een laag vuur.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Napolitaanse flensjes

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 364kJ
87kcal
447kJ
107kcal
Vetten 3.5g 4.3g
Koolhydraten 8g 9.9g
Eiwitten 5.7g 7g