Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Het recept: Pannenkoek met spek en spinazie

Hartige pannenkoeken recept op basis van de bereiding voor Pannenkoeken van Dr. Oetker.

8 - 10 pannenkoeken

eenvoudig 15 Min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pannenkoek met spek en spinazie

Voor de bereiding:

450 ml melk
1 zakje Dr. Oetker Pannenkoeken
300 g spek
600 g spinazie
250 g ricotta
1 ui

Bereiding

Bereiding

1

Snijd de ui in stukjes en stoof aan in boter.

2

Voeg de spinazie toe en kruid met nootmuskaat en peper.

3

Bak de spekjes met peper in een pan.

4

Meng de melk en de Dr. Oetker bereiding voor Pannenkoeken in een kom. Roer met een garde tot een gladde massa.

5

Bak alle pannenkoeken mooi goudbruin.

6

Meng de ricotta door de spinazie en dresseer de pannenkoeken.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Pannenkoek met spek en spinazie

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1093kJ
261kcal
777kJ
185kcal
Vetten 26g 18g
Koolhydraten 2.1g 1.5g
Eiwitten 5g 3.6g