Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Het recept: Pannenkoeken met fruitvulling

Goed voor 10 pannenkoeken met de Bereiding voor Pannenkoeken van Dr. Oetker.

10 - 12 pannenkoeken

eenvoudig 20 Min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pannenkoeken met fruitvulling

Voor de pannenkoeken:

1 bereiding voor Dr. Oetker Pannenkoeken
450 ml melk

Voor de vulling:

125 g bosbessen
50 g aardbeien
1 zakje Dr. Oetker Vanille Suiker
1 eetl. room

Bereiding

Bereiding

1

Doe de inhoud van het zakje in een kom en voeg langzaam en al roerend 450 ml koude melk toe tot het deeg glad en luchtig is. Maak de pan voor de pannenkoeken goed heet, vet ze vervolgens in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin. Houd de pannenkoeken warm au bain-marie.

2

Pureer de helft van de bessen met de aardbeien en meng vanilliesuiker en de room eronder. Verdeel over de pannenkoeken.

3

Rol de pannenkoeken op, snij ze in stukjes van ongeveer 3 cm breed. Neem een tandenstoker en prik er een stukje fruit en een stukje pannenkoek door. Serveer met de overgebleven bessensaus.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Pannenkoeken met fruitvulling

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 101kJ
24kcal
192kJ
46kcal
Vetten 0.7g 1.3g
Koolhydraten 3.2g 6.1g
Eiwitten 1.2g 2.2g