Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Pannenkoekentaart met Chocolade

Lekker feestelijk met pannenkoeken.

ca. 10 porties

eenvoudig 40 Min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pannenkoekentaart met Chocolade

Voor de pannenkoekentaart:

1 verpakking Dr. Oetker Pannenkoeken ( 3 x 200g)
1,35 l melk ( 3 x 450 ml)
350 ml vloeibare room
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
3 eetl. poedersuiker
120 g chocoladepasta
50 g frambozen

Bereiding

Bereiding

1

De pannenkoeken:

Doe de inhoud van 1 zakje Bereiding voor Pannenkoeken in een kom en voeg al roerend 450 ml koude melk toe tot het beslag glad is. Maak de pannenkoekenpan goed heet, vet ze vervolgens in met wat boter en bak 10 pannenkoeken aan beide zijden goudbruin. Herbegin tot je 30 pannenkoeken bekomt.

2

De slagschuim:

Meng de room met de poedersuiker en de inhoud van het zakje Klop-Fix. Klop het geheel tot een stevige slagroom.

3

De taart:

Leg een pannenkoek op een bord en bestrijk deze met een beetje chocoladepasta. Leg er vervolgens een pannenkoek op en bestrijk met een laagje slagroom. Herhaal deze stappen met de rest van de pannenkoeken. Werk af met poedersuiker en frambozen.

Smakelijk!

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Pannenkoekentaart met Chocolade

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1222kJ
291kcal
580kJ
138kcal
Vetten 19g 9g
Koolhydraten 23g 11g
Eiwitten 14g 6.7g