Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Regenboog cupcakes

Tover je cupcakes om in leuke regenboogcupcakes afgewerkt met kleurrijke hagel.

12 cupcakes

enige ervaring gewenst 40 Min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Regenboog cupcakes

Voor het deeg:

Dr. Oetker CupCakes Natuur
2 eieren
75 g zachte boter
75 ml de melk

Voor de decoratie:

1 zakje Dr. Oetker Topping Vanille
Dr. Oetker Regenboogfantasie

Bereiding

Bereiding

1

Bereiding van de cupcakes:

Maak het deeg van de Dr. Oetker Bereiding voor CupCakes Natuur klaar zoals aangegeven op de verpakking.Verdeel het deeg in 4 gelijke delen over 4 verschillende schaaltjes. Voeg bij elk deeg enkele druppels Dr. Oetker Kleurstof (rood, groen, geel, blauw) toe, zodat je 4 verschillende kleuren deeg bekomt.

2

Neem het blauwe deeg en verdeel het over 12 vormpjes. Neem daarna het groene deeg en verdeel het eveneens over de 12 vormpjes. Doe hetzelfde voor resp. het gele en het rode deeg, zodat je vier lagen deeg bekomt, telkens in een andere kleur.Bak de cupcakes zoals aangegeven op de verpakking. Laat de cupcakes goed afkoelen alvorens ze te decoreren.

3

Decoratie:

Kneed de Dr. Oetker Topping Vanille zodat de substantie vloeibaar wordt.Breng met een cirkelbeweging grote cirkels aan op de cupcake met de Dr. Oetker Topping. Hiervoor hoef je geen spuitmondje te gebruiken.

4

Gebruik de Dr. Oetker Regenboogfantasie ten slotte om de topping met gekleurde hagel te bestrooien. Zo maak je de cupcakes nog feestelijker!

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: voor het recept Regenboog cupcakes

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 600kJ
143kcal
1056kJ
252kcal
Vetten 9.9g 17g
Koolhydraten 11g 19g
Eiwitten 1.7g 3g