Flag

Tomaat-mozarella pannenkoeken

10 - 12 stukken
Gemakkelijk
20
voor 10 tot 12 stuks
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het beslag
1 verpakkingDr. Oetker Pannenkoeken (200 g)
450 mlmelk
Voor de garnering
500 gkerstomaten
250 gmozzarella
een beetjebasilicum
Extra
boter
een beetjezout
een beetjepeper

Gemaakt met:

1

Voor de bereiding

Maak het pannenkoekenbeslag volgens de bereidingswijze op de verpakking. Was en droog de tomaten en snijd ze in schijfjes. Laat de mozzarella afdruipen en snijd in dunne schijfjes. Spoel het basilicum af, dep de blaadjes droog en haal de steeltjes eraf.

2

Verhit boter in een bakpan. Roer het deeg goed door en bak de pannenkoeken goudbruin. Leg na het omdraaien van de pannenkoek 2 à 3 schijfjes mozzarella en 5 à 6 schijfjes tomaat op de reeds gebakken zijde. Laat de pannenkoek nog 2 minuten verder bakken zodat de mozzarella erop smelt. Bestrooi de gebakken pannenkoeken met zout en peper en garneer met basilicumblaadjes. Dien warm op.